عنوان : برگزاری آئین روپوش سفید
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷
ساعت : ۹:۱۴:۳۴

در روز یکشنبه 15 اسفند  95 آئین روپوش سفید جهت دانشجویان دانشکده دندانپزشکی  ورودی 92 برگزار گردید دراین مراسم که با حضور ریاست دانشکده و معاونین آموزشی وفرهنگی وپژوهشی، دانشجویان و دونفر از پزشکان پیشکسوت دندانپزشکی آقای دکتر نعمت  زاده و خانم دکتر کسایی برگزار گردید و آقای دکتر جهانگیر نژاد طی سخنانی ضمن تبریک ورود دانشجویان ورودی 92 به این مرحله از پیشرفت تحصیلی از آنان خواست که با کوشش وتلاش بیشتر ضمن بالا بردن توانایی های خود در کسب مهارتهای علمی و عملی کوشا باشند تا بتوانند در آینده با مهارت و ورزیدگی بیشتری به هموطنان خود ارائه خدمت نمایند در این جلسه بطورنمادین توسط اساتید پیشکسوت دونفراز دانشجویان ملبس به روپوش سفید شدند وازکلیه دانشجویان ورودی 92 با تحویل روپوش و هدایایی تقدیر گردید در ضمن دراین مراسم ازدانشجویان برتر تخصصی وعمومی در ورودی های مختلف و جمعی از برگزیدگان علمی آموزشی و ورزشی تقدیر بعمل آمد و به رسم یادبود هدایایی به آنان تقدیم گردید .