عنوان : گزارش عملكرد ستاد دهه فحر دانشكده دندانپزشكی
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
ساعت : ۸:۵۷:۳۷

1- مشارکت فعال در مراسم افتتاحیه و آغاز جشن سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر دانشگاه ، شرکت در پیاده روی پرسنل دانشگاه و حضور در مراسم برگزار شده در یادمان شهدای گمنام دانشگاه .
2- آذین بندی و چراغانی و نصب بلاکارد های مختلف پرچم های جمهوری اسلامی ایران و الصاق بنرهایی به همین مناسبت .
3- توزیع شیرینی و پذیرایی از همکاران و دانشجویان و اساتید به مناسبت ایام دهه فجر مبارک .
4- برگزاری صبحانه سلامت پرسنل جهت آقایان و خانمها بصورت جداگانه در نمازخانه دانشکده با یادآوری خاطراتی از پیروزی انقلاب اسلامی .
5-  برگزاری مسابقات دارت جهت آقایان و خانمها.
6-   برگزاری مسابقات تنیس روی میز جهت آقایان .
7-  اهداء جوایز برندگان مسابقات دارت و تنیس روی میز به تعداد 9 نفر .
8- با توجه به تقارن میلاد مبارک حضرت زینب(س) و روز پرستار ضمن تقدیر و تشکر از کلیه کادر درمانی به همه عزیزان گل و شیرینی به همین مناسبت اهداء گردید و از زحمات ایشان تشکر و قدردانی شد.
9-  شرکت خانوادگی در مراسم جشن  یوم الله که در سالن شهدای دانشگاه برگزار گردید.
10-
شرکت در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه و حضور در آیین های سیاسی نماز جمعه پرسنل .